Γευστική πίτσα με λωρίδες κοτόπουλου, κρέμα βαλσαμικού BBQ, τριμμένη μοτσαρέλα, ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι και φρέσκο μαϊντανό.

Yλικά:
1 ζύμη για πίτσα
500 gr κοτόπουλου μαγειρεμένο, κομμένο σε λωρίδες
180 ml Alfa Leone κρέμα βαλσάμικο BBQ
250 gr τριμμένη μοτσαρέλα
125 gr ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
1κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός

Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C και λαδώστε ελαφρά ένα μεγάλο, ρηχό ταψί.
Ξετυλίξτε τη ζύμη στο ταψί καλά και αφήστε τη στο φούρνο για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Σε ένα μπολ, βάλτε το κοτόπουλο και τη κρέμα βαλσάμικο BBQ. Με τη βοήθεια 2 πιρουνιών, ανακατέψτε τα καλά μέχρι το κοτόπουλο να καλυφθεί εντελώς από τη σάλτσα. Πασπαλίστε τη ζύμη με 1 κούπα μοτσαρέλα, έπειτα ρίξτε από πάνω το μείγμα του κοτόπουλου και καλύψτε με το κόκκινο κρεμμύδι και την υπόλοιπη 1 κούπα μοτσαρέλα. Ψήστε την για 5 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει. Κόψτε την σε τριγωνικά κομμάτια, πασπαλίστε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.

Προϊόντα: